Nieuws

Chocolate Company Amsterdam zet zich in voor De Upside van Down

Nadat de Chocalate Company Kerkrade al enige tijd geleden het voortouw had genomen om onze stichting te ondersteunen, door middel van de speciaal daarvoor vervaardigde Upside van Down Chocolate Spoon, zet nu ook de vestiging in Amsterdam zich in voor onze stichting en doelgroep. Naast de overheerlijke chocoladeproducten, verkopen zij nu ook de foto’s uit ons gelijknamige fotoboek “De Upside van Down”, maar vanaf deze week ook de CD “LaLaLaLa”, het prent- en luisterboek “De held van alle helden” en de handige spiegeltjes met ons logo erop.
De opbrengst van deze artikelen, komt volledig ten goede van De Upside van Down!


Gezocht: medewerker/ster met Downsyndroom:

Chocolate Company Amsterdam is op zoek naar een vrolijke jongen of meisje met downsyndroom, die van aanpakken houdt en graag met ons een paar uurtjes wil meehelpen op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag of zondagmiddag.
Werkzaamheden zijn het inpakken van bonbons, het bijvullen van chocolade, broodjes op tafel zetten, en af en toe de vaatwasser in- en uitruimen.


Heb je zin of ken je iemand die dit leuk zou vinden, kom dan eens kennis maken met Ron of Marco in onze winkel op de Haarlemmerdijk 158, 1013 JK Amsterdam.


Onze contactgegevens:
Marco@chocolatecompany.nl
Telefoon 020-7670434
www.facebook.com/chocolatecompanyamsterdam

http://www.chocolatecompany.nl/NL/sweet_downie

Sweet Downie

Door op 24 oktober 2012

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.