Nieuws

Nieuwsbrief maart

 

De voorbereidingen zijn al zó leuk… wat een enthousiaste, professionele vrijwilligers (!) hebben we bereid gevonden ons te helpen bij het maken van dit magazine! De vergaderingen, app-groepjes en conference calls staan bol van de energie, wat straks in juni absoluut terug te vinden is in de interviews en foto’s! Al heel lang stond het maken van dit magazine op ons verlanglijstje. Een magazine dat verbindt, verbaast en gewoon heerlijk wegleest. Voor iedereen die bereid is open te staan voor ‘anders’ zijn. Benieuwd is naar die wereld van Downsyndroom. Die wereld, die helemaal niet zo veel anders is dan de jouwe. Het is maar net hoe je hem bekijkt. Alle vier hadden we voldoende ideeën voor dit magazine. We hebben immers allemaal een zoon met Downsyndroom, en kennen zo langzamerhand de vooroordelen wel. Die moesten dus een beetje weggenomen worden, dat was één punt dat we wel wilden bereiken. Verder wilden we laten zien wat er allemaal mogelijk is, soms met een beetje hulp, maar mogelijk! Zo hebben we een prachtige reisreportage, verhalen over school, een super positief verhaal over werken en een liefdevolle fotoreportage van vaders en zonen. De interviews en fotosessies zijn nog in volle gang. Het wordt een zomers magazine, met hopelijk een beetje het Ibiza feel good, feel free sfeertje. Inmiddels weten we dat je daar een goede stylist voor nodig hebt. Ja, het maken van dit magazine is ook voor ons een doorlopend leerproces! Nog even en dan ligt ons magazine in al die wachtkamers van gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen. Als we ons dit proberen voor te stellen, zo’n enorm bereik, dan zijn we beretrots op onze stichting. Het magazine gaan we straks ook aanbieden via onze webshop. En we hebben al begrepen uit de mails en reacties op Facebook dat ook jullie niet kunnen wachten! Nog even geduld en dan…are you ready for Touchdown?! Lees meer info op onze website https://www.deupsidevandown.nl/de-stichting/projecten/touchdown-magazine/ en op onze speciale Facebook pagina voor dit magazine https://www.facebook.com/touchdownmagazine?fref=ts. Hier laten we regelmatig een sneak preview zien en geven we je al een klein kijkje in het magazine. Wil je adverteren in het magazine? Dat kan ook! Mail ons via info@deupsidevandown.nl

 

Geef Down de Toekomst

 

Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom! Met drie zeer succesvolle edities in 2012, 2013 en 2014 is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Downsyndroom en hun omgeving! Dit jaar vindt Geef Down De Toekomst plaats op zaterdag 30 mei 2015 op het complex van het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord, bij sportvereniging Only Friends. Aangezien wij dit voorjaar zo druk zijn met alle voorbereidingen van Touchdown, ging het onze stichting niet lukken om daarnaast ook nog zo’n groots evenement als Geef Down de Toekomst te organiseren. Gelukkig gaf de MF Foundation meteen aan dat zij de organisatie van deze editie voor hun rekening wilden nemen, simpelweg omdat zij het niet over hun hart konden verkrijgen dat onze kanjers een jaar teleurgesteld zouden worden. De mensen van de MF Foundation weten als geen ander waar deze dag voor staat, en zullen er alles aan doen om er weer een fantastisch groot feest van te maken. En dat gaat ze zeker lukken! Wij hebben achter de schermen al gezien en gehoord wat ze allemaal voor jullie in petto hebben, en dat willen jullie echt niet missen!! Dus schrijf je nu snel in (individueel of met team) via deze link http://gddt.nl/aanmelden We hopen jullie allemaal weer te zien op 30 mei a.s., want uiteraard zijn wij alle vier op de dag zelf ook aanwezig als superfan!

 

Lieve groeten, Linda, Monique, Minella en Femke

Door op 30 maart 2015

Reageren?

Gepubliceerd door TVPmeect op
Завод ёмкостного оборудования ТВП производит резервуары для очистительных сооружений на собственной индустриальной базе в Стране. Резервуары для очистных сооружений, предлагаемые нашей концерном, могут решить цели сбережения запасов воды и очистке стоков от загрязнений.
ТВП производит ёмкостное оборудование по индивидуальным проектам, также мы производим емкостные резервуары и оборудования по заводским стандартам.

В наличие есть емкости с подогревом которые вы можете заказать.

Очистные сооружения от ТВП это надёжное оборудование, которое производится в Самаре и поставляется по всем городам России.
Мы не только производим оборудование на заводе, но и устанавливаем, обслуживаем, и проводим актуальную эксплуатацию емкостей.
Цена на цилиндрические емкостное оборудования всегда влияет от объёма и иных параметров которые вам требуются

векса очистные сооружения - очистные сооружения биологической очистки
Gepubliceerd door KennethSlods op
Привет всем участникам! Класный у вас сайт!
Нашёл интересное в сети: http://inosmip.ru/news/4968-tempy-rosta-odnostavochnogo-tarifa-na-elektroenergiyu-v-rf-mogut-sostavit-7-v-god.html Темпы роста одноставочного тарифа на электроэнергию в РФ могут составить 7% в год
Google разрешит опробовать любую новую игру в режиме онлайн-игры
http://inosmip.ru/news/350-severstal-trebuet-doplaty.html
Ещё много всего по теме нашел тут: флаг новороссии скачать фото http://inosmip.ru/
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.