Nieuws

Save the date!

Er komt een fantastische manier om 2014 te beginnen!

Veel van jullie herinneren zich vast de date in januari van dit jaar nog. In de Beerze Bulten in Ommen hebben we met elkaar een fantastische dag gehad en getoost op het nieuwe jaar. Toen al werd door velen gezegd dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. En ook nu nog horen we van veel kanten dat mensen het heel leuk zouden vinden elkaar weer eens te ontmoeten. Belofte maakt schuld, dus we hebben de afgelopen weken gewerkt aan de plannen voor een nieuwe date. Niet zomaar een date: we maken er ditmaal iets van dat zeker je niet mag en niet wilt missen!

Niet alleen een mogelijkheid om elkaar weer eens te ontmoeten, bij te praten en ervaringen uit te wisselen, maar ook en vooral een bijeenkomst waarbij er van alles te beleven, te ervaren en te leren valt! Want naast gezellige ruimtes om te kletsen, zijn er workshops en lezingen waarvoor je je kunt inschrijven over wat ons als ouders van een kind met down bezig houdt. Van jong tot oud. Van babygebaren tot schoolkeuze, van dagbesteding tot wonen. Met sprekers die echt iets te vertellen hebben!  Kinderarts Michel Weijerman is er bijvoorbeeld een van!

Locatie is hotel De Cantharel in Apeldoorn.

Binnenkort volgt er meer info over programma en verdere bijzonderheden. Maar zet zondag 26 januari 2014 alvast in je agenda, want dit wil je echt niet missen!

Door op 01 november 2013

Reageren?

Gepubliceerd door Hèlen op
Hallo,

Wij hebben een vraag. Wij zijn nog nooit naar een dag geweest die jullie hebben georganiseerd. Moeten wij ons daar voor inschrijven? Is het gewoon binnen lopen? Wij zijn benieuwd.

Groeten,

Marthijn en Hèlen
Gepubliceerd door De Upside van Down op
Beste Marthijn en Helen,

Er wordt momenteel achter de schermen druk gewerkt aan de invulling van het definitieve programma.
Als jullie lid worden van onze nieuwsbrief en/of onze site in de gaten houden, blijven jullie volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen mbt dit event en andere activiteiten en projecten van onze stichting.
We hopen jullie in januari te mogen verwelkomen!

Fijn weekend!
Gepubliceerd door Petra jordens Rehorst op
Ik heb een vraag; is de dag alleen voor ouders of mogen ook broers en zussen en begeleiders komen naar de lezingen?
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.