Nieuws

Touchdown Magazine

Op 28 juni is het eindelijk zover! De lancering van het vervolg op ons fotoboek 'de Upside van Down'. Geen boek dit keer, maar een magazine: Touchdown. Een glossy met een open blik in het leven van mensen met Downsyndroom. Want hoe is het eigenlijk echt? Een baby met Downsyndroom krijgen? En hoe ziet het leven er vanaf dat moment verder uit?

Meer informatie

Touchdown is eerlijk, direct, divers en geeft een zo open mogelijk beeld van een leven met Downsyndroom. Met portretten van verschillende gezinnen, verhalen van opa’s, oma’s, vrienden en klasgenoten. Met ervaringen van werkgevers, openhartige broers en zusjes en bovenal veel verhalen van de mensen met downsyndroom zelf. Het magazine Touchdown wordt daags na de lancering gratis bezorgd bij alle verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen in Nederland. Zo beschikken zij over een aanvulling op de informatie in de medische brochures over "Trisomie 21". Zodat mensen die geconfronteerd worden met de keuze of ze een leven met Downsyndroom al dan niet aan kunnen, vollediger zijn geïnformeerd.  Het magazine kan voor € 6,50 en verzendkosten besteld worden in onze Webshop

“Hoe is dat, leven met Downsyndroom?”

Bij een onderzoek naar de reden voor testen op (en abortus van) een kind met Downsyndroom kwam naar voren dat toekomstige ouders met name worstelen met de vraag “Hoe ziet ons leven eruit als ik een kind met Down heb?”. Omdat daar niet één eenduidig antwoord op is, geeft Touchdown iedereen die daarin geïnteresseerd is, een kijkje in het leven met Downsyndroom. In elke levensfase en op zo veel mogelijk vlakken.

Touchdown

Het magazine heeft een uniek eigen imago. De uitstraling is eigentijds, fris maar warm. Het concept is een feelgood magazine met iets extra’s. Een magazine aanspreekt om met elkaar bewuster te leven. In een wereld van individualisme en stress kun je leren van hetgeen mensen met het Downsyndroom je brengen. Bewuster leven, aandacht, puur zijn, genieten en verbinden.

 

Door op 12 juni 2015

Reageren?

Gepubliceerd door Klazien Steen VIM op
Wat een prachtig magazine is touchdown geworden.
Compliment en gefeliciteerd!
Warme groet. VIM
Gepubliceerd door Sofie De Troyer op
Geachte,

Wij hadden graag dit magazine bij u aangekocht. Nu was de vraag of het eventueel mogelijk is om de betaling via factuur te kunnen ontvangen en niet onmiddellijk online de bankopdracht te moeten uitvoeren. Is hier een mogelijkheid toe?

Alvast bedankt om dit te bekijken!

Met vriendelijke groeten,

Sofie De Troyer
Administratief medewerker
Start West-Vlaanderen vzw
Meensesteenweg 387 bus 1.3
8501 Bissegem
Tel. 056/28 26 66
Gepubliceerd door Trea eisses op
Graag ontvang ik het/ een nummer van touchdown
Amerikaweg 62 9407 tm. Assen
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.